Klandorf: minu eelkäijad olid tugevad abilinnapead

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf.
Kalle Klandorf. Foto: Peeter Langovits

Tallinna ühe uue abilinnapeana peab linnavolikogu homme kinnitama Lasnamäe senise linnaosavanema Kalle Klandorfi, kes hakkab juhtima mupot ja kommunaalametit.

«Munitsipaalpolitseis juba käivad ümberkorraldused ilma minutagi ning need peavad jätkuma,» mainis Klandorf. «Kui keegi räägib mupo vajalikkusest või mittevajalikkusest, siis peab küsima riigi politseilt, kas nad on rahul mupo olemasoluga.»

Klandorf kinnitas, et enne teda on olnud samal kohal tugevad abilinnapead ning ta kavatseb kõigi oma eelkäijate ideedega edasi töötada. Nende hulgas on ka linna oma prügiveofirma ja tänavapuhastusfirma loomine.

Täpsematest plaanidest ei soovinud ta enne linnavolikogu homset otsust rääkida.

Klandorf ei osanud ka öelda, kes võiks saada tema asemel Lasnamäe linnaosavanemaks. Jutte on olnud mitmesuguseid, kuid midagi kindlat veel pole. Eelkõige peab Keskerakonna Tallinna nõukogu küsimuse läbi arutama.

Klandorf on 55-aastane, abilelus, kahe lapse isa. 1990. aastal lõpetas ta NSVLi siseministeeriumi akadeemia õigusteaduse erialal ning 1978. aastal tollase Tallinna Pedagoogilise Instituudi kehalise kasvatuse erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles