CNNi reisisoovitus: avastage tunnelid ja Titanicu hõrgutised Tallinnast

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine Tallinna vanalinn.
Lumine Tallinna vanalinn. Foto: Riho Sternfeld

Juba mitmes välismaa uudisteportaal soovitab uuel aastal külastada Eesti pealinna Tallinna. Viimati avaldasime ülevaate Saksa ajakirja der Spiegel reisisoovitusest tulla Tallinna.

CNNi mõni päev tagasi avaldatud ülevaates «11 kohta, kuhu 2014. aastal minna», on lugejatel soovitatud avastada Tallinna Meremuuseum, Titanicu menüü ja Tallinna bastionide salapärased käigud.

«Tallinna imekaunis vanalinn võiks olla igal aastal põhjuseks külastada seda vähetuntud turismisihtkohta. 2014. aastal saavad aga Eesti pealinna kõige populaarsemad turismiatraktsioonid ligipääsetavamaks tänu kuulsate bastioni käikude väljakaevamisele,» kirjutab CNN.

«Linnas on ka palju uusi atraktsioone, muuhulgas Lennusadamas avatud Eesti Meremuuseum, kus külastajad saavad näha võimsate angaaride varjus mitmeid väljapanekuid. Muuseum avas alles hiljuti Titanicu näituse, mis keskendub uppunud laeva ajaloole. Muuseumis korraldatakse mitmeid gala-õhtusööke inspireeritud viimasest õhtust laeva esimeses klassis.»

Eestit ja Tallinna soovitab avastada näiteks ka The New Zealand Herald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles