Põlevast majast päästeti neli inimest

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal päästeti Põhja-Tallinnas Kalamajas põlenud elamust neli inimest.


Kell 14.53 sai häirekeskus teate tulekahjust Vana-Kalamaja tänaval, kus põles kahekorruselise puumaja teise korruse korter. Põlevast korterist pääses iseseisvalt välja vanem meesterahvas, kelle päästjad suitsu täis trepikojast välja tõid. Mees toimetati haiglasse, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Hoone teiselt korruselt päästeti tõmbredeli abil suitsulõksust kolm inimest – naine ja laps ning vanem naisterahvas. Päästetud anti tervisekontrolliks üle kiirabile, kuid haiglaravi nad ei vajanud.

Tulekahju likvideeriti kell 17.16. Hetkel inimesi majas enam ei viibi. Põlenud korter sai kuuma, tahma ja veekahjustusi, selle all paiknenud korter veekahjustusi ning teised korterid suitsukahjustusi.

Päästetöid tegid päästjad Kesklinna, Lilleküla ja Kopli päästekomandodest ning operatiivkorrapidaja. Hoonest päästetuid abistas ka kiirabi. Tuleõnnetuse tekkepõhjuse selgitab uurimine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles