Fotod ja video: Jaapani poest MoMo saab tükikese Aasiat

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kadriorus tegutseb juba möödunud aasta suvest saadik Jaapani toidupood ja kohvik Momo, mille südameks on Tallinnas elavad jaapanlased Masashi Tsuda (29) ja Daigo Takagi (32).

MoMo, ametliku nimetusega Falcon Japan OÜ, on Jaapani toidu ning toiduainetega tegelev Eesti-Jaapani ühisettevõte. MoMo asub Kadriorus aadressil Kunderi 29.

MoMo pakub lisaks suurele toidukaupade valikule (tänaseks üle 300 eri artikli), võimalust kohtuda jaapani köögi tegijatega isiklikult ja küsida nõu erinevate valmistusviiside jms kohta. Koju kaasa saab viia (ja ka soovi korral kohapeal) igapäevaseid päevapakkumisi, mis on hoolikalt Jaapani kokkade poolt valmistatud.

Tallinncityga vestles Masashi Tsuda, kelle sõnul on esialgu vaid internetis tegutsenud MoMo järjest enam tallinlastele tuttavaks saamas ning üha rohkem leitakse koht ka üles. Pisikestes ruumides soklikorrusel tegutsev MoMo on ka laupäeva pärastlõunal siginat-saginat täis - kliente jagub.

Vaata lähemalt fotogaleriist, mida MoMo pakub. Vidointervjuus vastab Masashi Tsuda Tallinncity küsimustele.

MoMo asub internetis siin. Facebooki kasutajad saavad MoMo tegemistega end kursis hoida siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles