Naised hirmul: vanalinna külje all Snelli pargis tegutseb agressiivne pervert!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tornide väljak Schnelli pargis.
Tornide väljak Schnelli pargis. Foto: Uwe Gnadenteich

Mitu naist jagavad Facebookis jubedat kogemust: nimelt on nad Snelli pargis kohanud agressiivset paljast meest, kes on naisi rünnanud ja koguni tappa ähvardanud.

Üks naine kirjeldab rünnakut, mis toimus 9. novembri öösel kella nelja paiku varahommikul Tornide väljakul. «Tegemist oli umbes kahe- või kolmekümnendates eluaastates, 168cm pika vene rahvusest mehega, kes täiesti paljalt minu juurde sammus. Kuna kuulasin klappidega muusikat, sõin samal ajal ning et Tallinnas liigub varahommikul teadupoolest igasuguseid friike, siis ei teinud temast esialgu välja,» jutustas ta.

«Tõmbasin ühe kõrvaklapi igaks juhuks välja ja jooksma ta hakkaski. Järgnes kähmlus ning kuna teadupoolest olen tugev tüdruk ja ära joodud jooke polnud jalgu tuimaks tegevalt palju, siis võitsin mina. Kuna aga nägin ta nägu, siis mul pole õrna aimu kah kuidas see lugu muidu oleks võinud lõppeda,» kirjutas ta.

Talle sekundeerib kommentaariumis teine naine: «Ma olen seda meest seal ja ka Kalamaja kandis näinud päevasel ajal mitmeid kordi, enamasti alukate väel ning täiesti narkolaksu all. Ükskord ta karjus ja jooksis meeleheitel Snelli pargis, seejärel hüppas tiiki, ujus teisele kaldale ning jooksis edasi. Hirmus hakkas, kutsusin politsei. Teinekord kohtasin teda Balti jaama turul, taas paljalt ja taas meeletult jooksmas. Ta möödus minust väga lähedalt, siis korraks peatus ja vaatas mu lapsele väga imelikult tükk aega otsa,» jagab ta kõhedusttekitavat kogemust.

Selgub aga, et veel kolmaski naine on perverti kohanud. «Sealsamas Tornide väljakul kevadel jooksis ringi poolpaljas ambaali mõõtu, kõvasti üle 180cm röökiv isend, ähvardades kellegi tapmisega, jooksis täiesti väsimatult läbi põõsaste paljajalu, mingeid piirdeid tunnistamata, olin seal koeraga jalutamas, inimesed katsusid teda mitte ärritada ning kiiresti lahkuda, politseipatrull sõitis suht kiiresti kohale, kuid tüüp oli tunneli poole kapanud,» kirjeldab ta.

Aastal 2009 23. novembri varahommikul rünnati Snelli tiigi ääres pesapallikurikaga üksteise järel kahte naist. Üks neist oli tööle suundunud Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi (EMHI) sünoptik Krista Odakivi , kelle kurjategija kurikaga surnuks peksis. Kahe aasta eest tunnistas Harju maakohus Odakivi surnuks peksmises ning teise naise mõrvakatses, samuti vägistamises ja joobes juhtimises süüdi endise koka Vjatšeslav Bajuki ning määas talle karistuseks 20 aastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles