Tansaania neiu Tallinnas: see on ime, et piiksutad kaarti ja saadki bussiga sõita!

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carol Cage Moshi.
Carol Cage Moshi. Foto: Carol Cage Moshi Facebook

Ida-Aafrikast Tansaaniast pärit Carol Cage Moshi rääkis intervjuus Õhtulehele, et Euroopa elu võrreldes kodumaaga tundub väga süstematiseeritud ning erilise imena näib tütarlapse jaoks Tallinna tasuta ühistransport.

Carol olnud kaks kuud vahetusüliõpilane Helsingi Ülikooli Rootsi sotsiaalteaduste koolis, kus tuleb tal läbida välismaise reporteritöö aine ja just tänu viimasele ta Tallinna (kus veedab kolm päeva - toim.) sattuski, kirjutab Õhtuleht.

«Mulle tundub, et Soome ja Eesti on täpselt samasugused ja need mõlemad riigid meeldivad mulle väga,» jagas Carol õhinal muljeid.

Helsingist Tallinna tulles sõitis Carol elus esimest korda laevaga, mis tekitas tüdrukus imestuse, et üks laev nii suur olla saab ning mõtte, kui suur siis Titanic pidi veel olema.

Paljudel Tansaania tudengitel on arvuti, aga see on tavaliselt turistidelt varastatud, see-eest Carolil on Euroopas veedetud aja jooksul plaan endale arvuti ise soetada, sest ilma selleta on ülikooli õpingud siinmail väga keerulised.

Loe refereeritud artikli täisteksti Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles