Robbie Williamsi Tallinna show DVD on lõpusirgel

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williamsi Tallinna kontsert
Robbie Williamsi Tallinna kontsert Foto: Jelena Rudi

Sel nädalal lõpetatakse Londonis Tallinna lauluväljakul filmitud Robbie Williamsi suvise turnee ainsa ametliku kontsertfilmi «Robbie Williams: Live in Tallinn» DVD montaaž.

Robbie Williamsi Tallinna show’st valmib mitu filmiformaati: dokumentaalfilm kontserdist ja fännidest «Robbie Williams: Fans Journey to Tallinn», mida hakkab üle maailma levitama BBC; kontsert-DVD «Robbie Williams: Live in Tallinn», mis näeb ilmavalgust järgmise aasta esimesel poolel; ning teleprogramm, mille õigused Eestis kuuluvad ERRile ning mida saab ETV vahendusel näha selle aasta lõpus.

«Robbie Williams: Live in Tallinn» režissööri Peeter Rebase sõnul kulgeb montaaž Londoni kuulsas stuudios The Joint suurepäraselt.

«Kontsert-DVD ja teleprogrammi näol saab olema tegemist absoluutselt uue materjali ja lähenemisega. Alustasime tööd nullist - Tallinna kontserdi ajal oli meil iga kaamera pilt eraldi salvestatud ning nüüd kolme nädala jooksul vaatasime kogu materjali rahulikult üle ning valisime välja parimad võtted. Kusjuures kaamerate arv, mille salvestatud pilti kasutatakse kontsert-DVD montaažis, on suurem otseülekande ajal kinodesse jõudnust. Seega saab ka tulemus olema täiuslikum, kui otsepildis maailma kinodes näidatud ja sel nädalal teiste riikide seas ka Eestis kordusseansina linastuval materjalil,» ütles Rebane.

Peeter Rebase sõnul lõpeb kontsert-DVD montaaž selle nädala lõpuks. «Lisaks kontserdile endale on meil palju huvitavat lisamaterjali, mis avaldatakse DVD-l boonusena. Ootan ise põnevusega, mil töö saab tehtud ja Tallinna show’st valmiv kontsertfilm miljonite Robbie fännideni üle maailma jõuab,» lisas Rebane. Dokumentaalfilmi monteerib Eestis Tambet Tasuja ning see saab valmis jõuludeks.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esines Tallinna lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil enam kui 60 000 pealtvaatajale. Robbie Williams oli esimene maailmastaar, kes on oma kontserdi Tallinnas filminud. Kontsertfilm «Robbie Williams: Live in Tallinn» valmib produktsioonfirmade The Factory ja Done And Dusted koostöös. Lisaks Peeter Rebasele on filmi režissööriks valdkonna tipptegija Russell Thomas ning kaasprodutsendiks BAFTA ja Grammy auhindadele nomineeritud Melanie Fletcher.

«Robbie Williams: Live in Tallinn» projekti koostööpartnerid on EAS, Tallinna linn ja ERR. Robbie Williamsi Tallinna kontserdi produtsendiks oli Live Nation Baltics koostöös X-Ray ja ie:music ltd’ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles