Kaubanduskeskustes on valimisreklaamide eksponeerimine lubatud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eha keskuse välisuste sisekülgedel on 
Keskerakonna valimisreklaamid. Kuna reklaame pole tänavalt näha, siis pole tegemist välireklaamidega ning nende eksponeerimine on lubatud.
Eha keskuse välisuste sisekülgedel on Keskerakonna valimisreklaamid. Kuna reklaame pole tänavalt näha, siis pole tegemist välireklaamidega ning nende eksponeerimine on lubatud. Foto: Peeter Langovits

Valimiskomisjon sai täna teate Tallinnas Eha keskuses olnud valimisplakatite kohta, kuid nende puhul pole tegemist välireklaamidega. Ühtegi keelatud poliitilist välireklaami politsei täna ei avastanud.


Eha keskuses olid kaks Keskerakonna valimisplakatit paigaldatud keskuse välisukse sisekülgedele, nii et need olid nähtavad kauplusest väljujatele, kuid tänavale need ei paistnud.
Põhja prefektuuri pressiesindaja Tuuli Härsoni sõnul loetakse välireklaamiks sellist reklaami, mis on ka väljapoole nähtav.

«Kui plakat on näha ainult seespool, siis pole tegemist poliitilise välireklaamiga,» kinnitas Härson. Ta lisas, et kõnealused reklaamid olidki ainsad, millest politseile täna teatati. Positiivne on tema sõnul see, et politsei sai täna mitu kõnet erakondade esindajatelt, kes soovisid konsultatsiooni küsimuses, mis on lubatud ja mis mitte.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles