Kihutaja läks kaheks nädalaks arestimajja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei mõõdab kiirust.
Politsei mõõdab kiirust. Foto: Sille Annuk

Täna määras Harju maakohus 15 päeva aresti 23-aastasele Ermole, kes tabati eile Tallinna-Tartu maanteel ületamas lubatud kiirust rohkem kui 50 km/h.


Politseipatrull mõõtis eile kella 18.15 paiku Tallinna-Tartu maantee 11. kilomeetril Ermo juhitud BMW kiiruseks vähemalt 167 km/h, selles kohas lubatud suurim kiirus on 110 km/h. Samuti puudus Ermol kehtiv juhtimisõigus, millest oli ta ilma jäänud eelnevate liiklusrikkumiste tõttu, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Politseipatrull pidas Ermo kinni ja toimetas ta arestimajja, täna määras kohus talle karistuseks kokku 15 päeva aresti, mida mees asus ka kohe kandma.

Viimati karistas kohus Ermot juhtimisõiguseta autojuhtimise eest möödunud aasta lõpus ning määras talle karistuseks aresti. Juhtimisõigus oli temalt lisakaristusena ära võetud paar kuud varem, kui ta tabati autoroolist alkoholi tarvitanuna ning sai samuti aresti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles