Kooliaasta algusega hoogustus Tallinna elanikkonna kasv

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna trammi pidupäev.
Tallinna trammi pidupäev. Foto: Toomas Tatar

Tänahommikuse seisuga elas rahvastikuregistri andmeil Tallinnas 428 509 inimest, septembrikuu algusest on ametlik pealinna elanikkond kasvanud 615 inimese võrra.

Seega kasvas tallinlaste arv vähem kui poole kuuga pea sama palju kui kogu augustikuu jooksul, mil pealinna elanike arv kasvas 627 inimese võrra. Rahvastikuregistri andmeil elas 1. septembri seisuga Tallinnas 427 894 inimest.

Aasta algusest on pealinna elanikkond kasvanud 8679 inimese võrra - uusaastahommikul elas rahvastikuregistri andmeil pealinnas 419 830 inimest.

Kogu möödunud aasta jooksul kasvas ametlik tallinlaste arv kokku 3686 inimese võrra, seega on pealinn saanud tänavu juba juurde üle kahe korra rohkem elanikke kui terve möödunud aastaga.

Seejuures kasvas ametlik pealinna elanike arv üksnes jaanuarikuuga lausa 3219 inimese võrra ehk ühe kuuga pea sama palju kui kogu möödunud aastaga.

Eelmise aasta hakul elas rahvastikuregistri andmeil Tallinnas 416 144 inimest. Võrreldes seisuga 1. jaanuar 2012 on Tallinna elanikkond praeguseks kasvanud 12 365 inimese ehk 2,8 protsendi võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles