CC Plazas saab vaadata liikuvate piltide näitust

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Liikuv kirgiis» on näituse autori Virgo Haani sõnul ebatavaline fotonäitus piltidega, mis liigutavad. Esmakordselt Eestis on võimalik vaadata Cinemagraph tehnikas valmistatud fotonäitust suurel kinolinal. Näitust saab vaadata Forum Cinemas kinodes septembrikuu jooksul.

Aprillis läbi Põhja-Kõrgõzstani rännates õnnestus Haanil jäädvustada killuke sellest tema sõnul imekaunist ja samas kaootilisest riigist. «Meie teele jäid imelised mäed oma stiihilise ilma ja hingematvate vaadetega ning inimesed, kes olid aastatuhandetega suurepäraselt kohanenud eluks mägedes ja armsalt kohmetud linnakeskkonnas,» rääkis Haan.

«Minu käsutuses oli revolutsiooniline täiskaader kompaktkaamera Sony RX1, mis on kuulus oma ülihea pildikvaliteedi poolest. Kombinatsioonis värvika Kõrgõzstani, Cinemagraph efekti ja Tanel Leineri muusikaga on näitus põnev ja kummaline,» lisas autor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles