Tallinna Lennujaamas saavad Baltimaadesse või Norrasse reisijad rentida tahvelarvuti

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. Samsung Galaxy Note 8.0
CNETi ajakirjanike väitel kõige innovatiivsema kasutajaliidesega tahvelarvuti. Hind Euroopas 399 eurot.
5. Samsung Galaxy Note 8.0 CNETi ajakirjanike väitel kõige innovatiivsema kasutajaliidesega tahvelarvuti. Hind Euroopas 399 eurot. Foto: SCANPIX

Tallinna Lennujaamas saab nüüdsest iga Lätti, Leetu või Norrasse lendav reisija rentida limiteerimata 3G internetiga tahvelarvuti nimetatud riikides kasutamiseks. Tahvelarvuti rent üheks päevaks Lätti ja Leetu minejale maksab 3 eurot. Norrasse mineku puhul on hind veidi kõrgem – 5 eurot päevas.

Selle raha eest võib turist piiramatult kasutada 3G internetti ja kõiki eelinstalleeritud rakendusi, mida ta on harjunud kasutama igapäevases elus. Tahvelarvutisse on eelinstalleeritud peamine tarkvara, mida saab kasutada paremaks orienteerumiseks kohapeal, samuti populaarsed mängud.

«Vaatamata sellele, et tänapäeval on paljudel omad mobiiliseadmed ning tasuta juhtmeta internetiühendus pole haruldane, puutuvad turistid siiski kokku mõne raskusega. Et olla alati sides ning omada piiramatut ligipääsu internetti, on parem kasutada 3G ühendust, aga sel juhul võib koju naastes näha arves astronoomiliselt suurt numbrit,» lausus projekti juht ja Eesti idufirma iGOonline kompanii juhatuse liige Jevgeni Jakovlev.

Tema sõnul võib muidugi osta ka kohaliku operaatori teenuse selles riigis, kuhu reisitakse, kuid see võib kalliks minna. «Märksa mugavam on võtta rendile tahvelarvuti juba meie lennujaamas, seda enam, et selle teenuse maksumus on pigem sümboolne,» lisas Jakovlev. Jevgeni Jakovlevi sõnul on lähimates plaanides alustada tahvelarvutite rendileandmist ka neile, kes siirduvad Rootsi, Bulgaariasse, Tšehhi, Suurbritanniasse ja Soome.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles