Kross: mupo võiks alimente nõuda ja kasse puu otsast päästa

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Niiles Kross tutvustas oma tiimi. Tiit Meren, Jaak Uudmäee, Liisa Pakosta, Priidu Pärna, Yoko Alender, Priit Värk.
Eerik Niiles Kross tutvustas oma tiimi. Tiit Meren, Jaak Uudmäee, Liisa Pakosta, Priidu Pärna, Yoko Alender, Priit Värk. Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

Oma tegusat meeskonda esitlenud IRL Tallinna linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross ütles intervjuus Tallinncityle, et linnapeaks saades reorganiseeriks ta kindlasti munitsipaalpolitsei.

«Tallinnas on suur probleem, et üksikemad ei saa alimente kätte, aga mitmel pool riikides ja linnades on see seatud nii, et linn loob vastava fondi ning võtab nende emade nõuded enda kanda, ning neid alimente võiks mupo välja nõuda,» leidis Kross.

Niisamuti võiks mupo Krossi hinnangul tegelda pisivarguste lahendamistega. «Linnas on palju näiteks jalgrattavargusi, millega tegelemine võtab politseilt ressurssi, aga sellega võiks tegelda munitsipaalpolitsei.» Veel võiks mupo tema hinnangul päästa puu otsa sattunud kasse, et päästjad ei peaks taolistele väljakutsetele sõitma.

Tallinna Televisiooni paneks Kross aga linnapeaks saades kinni, sest tema hinnangul täidab avalik-õiguslik meedia antud ülesandeid piisavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles