Mustamäel Männi pargis ärkab ellu Kadaka küla

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männi park Keskuse tänaval.
Männi park Keskuse tänaval. Foto: Liis Treimann.

Mustamäel Männi pargis algab laupäeval, 24. augustil kell 12 linnaosa perepäev «Kadaka küla lood». Üheskoos plaanitakse kiigata Mustamäe minevikku ning jutustada lugusid muiste siinsetel nõlvadel laiunud Kadaka külast.

Põnevaid tegevusi jagub nii väikestele kui suurtele: programmis on kontserdid, kogupereetendused, põnevad töötoad; lastealal rahvamängud, näomaalingud, batuudid, joonistamine-meisterdamine, beebide loovustuba laada-alal tarvilikud ning toredad etno- jm kaubad; kohapeal erinevad toitlustuse pakkujad.

Sel suvel kauni rahvariidemaalingu saanud Männi pargi laval astuvad üles Huvikeskuse Kullo tantsuansambel Sõleke, Lasteteater Sõber, Mustamäe Laste Loomingu Maja koorid ja solistid, tantsijad ja näitlejad, Yongsheng spordiklubi, akrobaatikaklubi Twister, mustlastantsijad, Mustamäe Sotsiaalkeskuse rahva- ning Idamaade tantsustuudio Aleksandria tantsijad jpt. Kell 19 õhtul rõõmustab peolisi meie noor laulutäht Grete Paia, kell 20.30 astub lavale ansambel Untsakad.

Tegevusi ei toimu muidugi ainult laululaval – kohe sealsamas on püsti pandud suur telk, mis kannab nime «Kadaka külamaja» ning kus saab osa võtta erinevatest töötubadest ja võistlustest. Müügil on linnaosa poolt välja antud raamatud «Kadaka küla üleüldseriided» ja «Kuulsuste allee. Mustamäe imelised inimesed», Mustamäe Sotsiaalkeskuse käsitöömeistrite näputööd jpm.

Koduleiva küpsetamise töötoas jagab juhiseid linnaosa vanem Helle Kalda, kelle tõeliselt hõrgud leivad on sõpruskonna seas kuulsad. Ta kutsus mustamäelasi osalema konkursil “Kadaka küla maitsvaim leib”, kus selgitatakse parim kodus küpsetatud rukkileib.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles