Vilja Savisaar-Toomast: keskerakond ajab segi enda ja maksumaksja rahakotid

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast.
Vilja Savisaar-Toomast. Foto: Peeter Langovits

Värske reformierakondlane, linnapeaks pürgiv Vilja Savisaar-Toomast kritiseerib oma endisi erakonnakaaslasi - tema sõnul tõestavad Põhja-Tallinnas ilutsevad linnaosajuhtide hiigelplakatid taas, et keskerakondlik linnavõim on lootusetult segamini ajanud erakonna ja maksumaksja rahakotid.

«Kaks kuud enne valimisi läbiviidav plakatikampaania on selgelt poliitiline ja selle ainsaks eesmärgiks on
oma tulevastele kandidaatidele Tallinna elanike kulul valimisreklaami teha,» märkis ta.

Savisaar-Toomasti hinnangul on linnajuhtide põhjendused maksumaksja raha kuritarvitamisele naeruväärsed ja mitte ükski mõtlev inimene ei võta neid tema hinnangul tõsiselt. «Kui tõesti soovitaks tervislikke eluviise propageerida või inimesi
spordikompleksi valmimisest informeerida, leiduks selleks märksa säästlikumaid ja efektiivsemaid viise,» leidis ta.

«Praegune plakatikampaania näitab, et Põhja-Tallinnat juhivad kas igasuguse moraalitundeta eneseimetlejad või süüdimatud parteifunktsionäärid. Mõlemad variandid on ühtviisi halvad, » teatas Savisaar-Toomast.

Põhja-Tallinna linnaosa vanem, keskerakondlane Karin Tammemägi saatis õhtul pressiteate, kus nimetas üllatavaks, et nii kaua poliitikas leiba teeninud inimene nagu Savisaar-Toomast ei ole seni suutnud selgeks teha, mis vahe on reklaamil ja linnaelanike avalikul informeerimisel. «Aga ma siiralt loodan, et meie europarlamendi saadik on õppimisvõimeline ja on piisavalt võimekas, suutmaks oma ala vaieldamatu korüfee (Linnar - toim) Priimägi südikal juhendamisel reklaami ja kommunikatsiooni põhitõed selgeks teha,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles