Üliõpilaste õigusbüroo annab taas tasuta õigusabi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üliõpilased annavad õigusnõu linnakantselei teenindussaalis Vabaduse väljak 7 esimesel korrusel.
Üliõpilased annavad õigusnõu linnakantselei teenindussaalis Vabaduse väljak 7 esimesel korrusel. Foto: Heiki Rebane/BNS

Alates tänasest saab tasuta õigusnõu Tallinna linnakantselei esimese korruse teenindussaalis asuvast üliõpilaste õigusbüroost.


Juba alates 2002. aastast korraldavad Eesti Juristide Liit ja Tallinna linnakantselei tasuta õigusabi andmist Tallinna majanduslikult vähekindlustatud elanikkonnale. Tasuta õigusabi vajajate hulk on pidevalt kasvanud ja selline teenus ülipopulaarne. Olukorra tõsidust ja teenuse vajaduse kasvu arvestades on Eesti Juristide Liit taaskäivitanud ning laiendanud vastuvõttude mahtu.

Eestikeelset õigusabi saab esmaspäeviti, teisipäeviti ja neljapäeviti kella 10-14 ning reedeti kella 10-12. Venekeelset õigusnõu antakse teisipäeviti kella 10-12, neljapäeviti kella 12-14 ja reedeti kella 10-12.

Abivajajate teenindamine toimub elavas järjekorras ja viimane nõustamise päev on 23. august. Lisainfot saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt või telefonilt 6 313 002.

2012.a. oli Eesti Juristide Liidul väga töine. Erinevate projektide ja programmide läbi anti tasuta õigusabi pea 10 000 abivajajale. Omapoolse suure ja mõjusa panuse andsid tasuta õigusabi osutamisel Tallinna ning Tartu Ülikooli õigusteaduskonna üliõpilased.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles