Szolnoki kvartalisse kavandatakse moodsat kaubanduskeskust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene ebaseaduslik kiosk viiakse Szolnoki turult ära.
Esimene ebaseaduslik kiosk viiakse Szolnoki turult ära. Foto: Mustamäe linnaosavalitsus

Tallinna linnavalitsus algatas detailplaneeringu, millega luuakse võimalus rajada Mustamäe linnaosa südamesse mahukas kaubanduskeskus.

Planeeritava maa-ala suurus on 1,27 hektarit, maa-ala asub E. Vilde tee, Mustamäe tee, Keskuse tänava ja Ehitajate tee vahelises kvartalis, rahva seas on see piirkond tuntud endise «Szolnoki» restorani ja turu järgi.

Abilinnapea Eha Võrgu hinnangul aitab sellele alale uue kaubanduskeskuse rajamine kogu piinlikult sööti jäänud piirkonna heakorrastada ning sellest esindusliku ja hästi toimiva asumikeskuse kujundada.

E. Vilde tee 91a, 91b, 101, 101a, 101b, 101c, 101d, 103a ja 103b kinnistute detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Kinnisvaravalduse AS. Detailplaneeringu algatamisettepaneku juurde on lahendusettepaneku ja illustreeriva materjali koostanud K-Projekt AS.
Detailplaneeringu koostamise eesmärk on määrata E. Vilde tee 101 kinnistule ehitusõigus kuni 2-korruselise kaubanduskeskuse ehitamiseks ja E. Vilde tee 91a kinnistule ehitusõigus ärihoonet teenindava parkla rajamiseks. Planeeringuga kavandatav on kooskõlas Mustamäe linnaosa üldplaneeringuga ja arengusuundadega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles